Billy en Linda praten over Johan omdat hij altijd alles verziekt

Billy en Linda praten over Johan omdat hij altijd alles verziekt

Terwijl Billy en Linda aan het knutselen zijn geeft Linda Billy een complimentje. Goed dat je je niet uit de tent hebt laten lokken Bill zegt Linda doelend op een voorval met Johan. Billy antwoordt dat ze zich niet meer uit de tent laat lokken omdat Johan haar niets meer doet. Ik heb er geen gevoel meer bij benadrukt ze. Toch vindt ze het jammer dat de bewoners Johan het idee geven dat hij zomaar alles kan doen en laten wat hij wil. Johan heeft voor het weekend in het geheim zijn evenement online gezet zonder de afspraken die de bewoners hier onderling over hebben gemaakt na te leven. Waarom mag hij zo handelen en de rest niet vraagt Billy zich hardop af. Linda is het met haar eens. Ook als ik een leuk gesprek met hem heb moet hij altijd alles op het laatste moment weer verzieken. Waarom is dat nou nodig voegt ze eraan toe. Hij denkt dat ‘ie populair wordt van dit gedrag reageert Billy. Lekker denken lacht Linda en de twee focussen zich weer verder op het knutselen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *