Chipp vertelt Demi en Senna wat voor date ze kunnen verwachten

Chipp vertelt Demi en Senna wat voor date ze kunnen verwachten

Chipp heeft een nieuwe actie bedacht om een date te regelen tussen Senna en Demi. Ze zijn er zelf nog niet helemaal uit of ze daar nou blij mee zijn. Demi heeft als voorwaarde gesteld dat er 77 polaroids verkocht moet worden en de eerste drie zijn net verkocht. Reden voor Chipp om weer verkleed als Goedele Liekens, de date uit te leggen aan Senna en Demi. Hij heeft wederom zijn Goedele masker opgezet en neemt het tweetal mee naar de riksja, die voor een ander evenement van Chipp alvast naar de loods is gehaald. Als er 77 polaroids zijn verkocht gaan jullie op een riksja-date en die zal ik, Goedele Liekens geheel verzorgen zegt Chipp met Belgisch accent. Senna en Demi luisteren aandachtig en zitten te lachen in de riksja. Demi is erg benieuwd wat de inhoud van de date zal zijn maar daar wil Chipp noh geen antwoord op geven. Dat zullen jullie zien als het zover is laat hij geheimzinnig weten. Word ongetwijfeld vervolgd.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *