Senna heeft twijfels aan zijn eigen vriendin door de date met Demi

Senna heeft twijfels aan zijn eigen vriendin door de date met Demi

Nu Chipp zich volop inzet om Demi en Senna met elkaar te laten daten komen de twijfels bij Senna. Aangezien Senna een vriendin heeft, is de behoefte niet erg groot om met een andere vrouw op date te gaan. Toch houdt hij wel van een geintje en doet hij vrolijk mee met Chipp. Hij laat Chipp wel duidelijk weten dat hij niet samen met Demi zal gaan slapen. Hier stemt Chipp mee in en hij laat aan Senna weten dat hij alleen op een gezellige date hoeft. Ondertussen gaat Demi los tegen Fay en Mehmet in het kasteel. Demi kan er niet tegen dat Chipp de situatie zo opblaast. Volgens haar speelt er niets tussen haar en Senna. Je kan niet eens met iemand op de bank liggen zonder dat mensen denken dat je op een date wil snauwt ze geïrriteerd. Fay reageert rustig en laat haar weten dat deze dingen nou eenmaal zo gaan in Utopia.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *