Chipp doet er alles aan om Senna en Demi op date te laten gaan

Chipp doet er alles aan om Senna en Demi op date te laten gaan

Chipp heeft er eerder al voor gezorgd dat Beau en Johan bij elkaar sliepen door 45 couple goals polaroids te verkopen. Maar hier laat hij het niet bij. Chipp heeft namelijk het gevoel dat het ook wel iets kan worden tussen Demi en Senna. Daarom besluit hij in de middag in zijn rol te kruipen, dit keer als seksuoloog Goedele Liekens. Hij print haar gezicht op papier en maakt een masker die hij op zijn hoofd zet. Op naar Demi en Senna. Als eerste vindt hij Senna en enthousiast laat hij weten dat hij als Goedele voelt dat er iets kan opbloeien tussen Senna en Demi. Bij hoeveel polaroids zou jij op een date gaan met Demi vraagt hij nieuwsgierig. Hier weet Senna geen antwoord op en Chipp besluit het maar aan Demi te vragen. Demk is alleen niet zo gediend van Chipp zijn actie. Wie zegt dat ik met hem op een date wil vraagt ze. En Fay laat aan Demi weten dat de date ook vriendschappelijk kan zijn. Uiteindelijk besluit Demi dat er 77 polaroids verkocht moeten worden voordat zij en Senna op date gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. e z at 16:31

    Waarom iemand op date sturen maar ja hoeft hij niet te werken is hij druk mee daarom. Chippie toch zo kan je niet buiten de poort leven hoor sta je zo bij de baas buiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *