Johan wil de bistro platgooien en weer opbouwen

Johan wil de bistro platgooien en weer opbouwen

Nadat Johan met Senna de bistro goed heeft bekeken, heeft Johan een aantal ideeën opgedaan om de bistro te verbouwen. Maar voordat hij dit plan kan voortzetten, zal hij het eerst met René moeten bespreken. René heeft namelijk de bistro opgezet en aangezien Johan het hele hok wil platgooien, is het wel zo eerlijk om het aan hem te laten weten. Johan legt aan René uit dat het ook niet goed voor de apparatuur is als het hok niet goed geïsoleerd is. Daarbij wil hij het geluidsdicht maken. Johan voegt eraan toe dat ze ongeveer duizend euro nodig hebben om het plan uit te voeren en hij gaat ervan uit dat hij dit met zijn evenement gaat verdienen. René vindt het een mooi plan en reageert enthousiast dat Johan het aan de groep moet voorstellen. Maar Johan wil het juist niet aan de groep voor stellen. Voorstellen?! Gewoon doen benadrukt hij stellig.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *