Volgens Johan wordt er in Utopia gebouwd zonder erbij na te denken

Volgens Johan wordt er in Utopia gebouwd zonder erbij na te denken

Dat de bewoners van een leuk muziekje houden af en toe, is geen geheim. Vooral in de avond houden een aantal bewoners ervan om wat muziek te draaien in de bistro. Er is alleen één probleem, de bistro is niet geluidsdicht, waardoor ze vaak wel rekening moeten houden met de rest van de bewoners. Daarom besluit Johan de bistro te isoleren en hij vraagt Senna om te helpen. De twee proberen eerst de buitenkant van de bistro dichter te maken, het lukt alleen niet zo goed als Johan wil en mompelt dat de bistro niet goed is gebouwd. Doe het gewoon in een keer goed gaat hij mopperend verder. Net zoals de bistro, hebben wel meerdere bouwsels hun mankementen, als we Johan moeten geloven. Weet je hoe ze hier bouwen? Zonder na te denken laat hij aan het einde van het gesprek weten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *