Linda verwond zichzelf met een mes

Linda verwond zichzelf met een mes

Linda en Madilia staan samen in de keuken en Linda peutert met een kartelmes iets van een wijnfles af. Au roept ze niet veel later keihard door de loods wanneer ze met het mes in haar pols schiet. Madilia schrikt ervan en vraagt haar pols onder de kraan te doen. Ik heb alcohol, dat moet je erover doen, dat desinfecteert vervolgd ze zorgzaam. Dat weigert Linda, dat doet te veel pijn. Meerdere bewoners komen kijken wat er zojuist gebeurd is in de keuken. Ik heb mezelf neergestoken laat Linda als grap weten en legt het verhaal uit. Linda gaat voor de zekerheid toch maar even naar Baldr toe die EHBO’er van beroep is. Het mes is namelijk best wel diep in haar pols gekomen en het doet pijn. Baldr wil zeker weten dat het niet gaat infecteren en pakt de spullen erbij om de wond te ontsmetten. Nee, hij gaat me pijn doen jammert Linda. Als Baldr het onsmettingsmiddel op de wond doet kijkt Linda met een verbeten gezicht toe. Pleister erop en klaar!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *