Johan wil flink wat entertainment op zijn evenement

Johan wil flink wat entertainment op zijn evenement

Een nieuwe dag is inmiddels begonnen en deze begon erg rustig. Inmiddels is er weer wat gebeurd dus tijd om weer over Utopia te schrijven. Johan is druk bezig met de voorbereidingen voor zijn evenement. In de middag laat hij aan Cemal en Baldr weten dat hij eraan denkt om paaldanseres Gabriela uit te nodigen voor zijn evenement, om een optreden te geven. Er zit nu toch een stijgende lijn in de kaartverkoop laat hij verder weten. Baldr merkt op dat Johan wel moet nadenken over het geld wat hij binnen gaat halen en wat hij wil uitgeven aan entertainment. Levert het meer op vraagt hij kritisch. Toch lijkt het erop dat Johan er wel vertrouwen in heeft en hij laat weten dat entertainment ook erg belangrijk is voor zijn feest. De mannen praten nog even door en bespreken ideeën voor Johan zijn avond. In ieder geval heeft Johan er zelf erg veel zin in.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *