Chipp en Fay doen weer gezellig tegen elkaar

Chipp en Fay doen weer gezellig tegen elkaar

Chipp en Fay praten al een tijdje over hun gevoelens en vooral het gevoel van Fay. Ze zit op het moment niet zo lekker in haar vel en dat is er net tijdens het gesprek uitgekomen. Chipp biedt een luisterend oor en wil haar graag helpen. Als je gewoon tegen me zegt dat je je rot voelt, ga ik met een hele andere insteek het gesprek in zegt hij zachtjes. Fay knikt en kruipt huilend tegen Chipp aan. De twee kussen en knuffelen weer. Zullen we weer leuk doen tegen elkaar totdat we weten waarom jij je zo rot voelt vraagt hij aan Fay terwijl hij haar een kus geeft. Fay knikt en geeft Chipp een dikke knuffel. Het tweetal staat op om te gaan eten. Ze zullen niet met de bewoners eten maar samen in de bistro. Vorige week hebben ze tijdens Latin Night namelijk gewonnen en vanavond krijgen ze een luxe diner voor twee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *