Fay wil meer knuffels en aandacht van Chipp

Fay wil meer knuffels en aandacht van Chipp

Chipp en Fay hebben een lange discussie achter de rug, uiteindelijk vraagt Chipp  aan Fay wat er nu echt aan de hand is. En dan komt de aap uit de mouw Fay vertelt wat haar dwarszit. Het zijn de kleine dingen, dat ik soms misschien meer knuffels wil en meer aandacht. Misschien omdat ik een vrouw ben voegt ze er met een snik aan toe. Doe ik dat niet dan? reageert Chipp. Weet je hoe vaak ik op een dag naar je toe kom vraagt hij verontwaardigd. Ze noemen ons niet voor niets klef en bef laat hij haar verder weten. Fay reageert hier niet op en zit zachtjes te huilen. Chipp laat op zijn behrt zachtjes weten dat hij niet de hele dag om haar heen kan hangen, hij moet ook dingen doen. Ik vind het ook gewoon moeilijk hoor, jij bent mijn eerste vriendje zegt Fay terwijl ze weer in huilen uitbarst. Jij behandelt mij meestal zoals de rest maar je bent mijn vriendje voegt ze eraan toe.  Chipp snapt Fay niet en vindt dat hij lief tegen haar doet maar haar wel vertelt als ze iets verkeerds doet in zijn ogen. De twee praten er rustig over maar de ruzie is nog steeds niet uitgepraat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *