Chipp en Fay schreeuwen erop los, de twee hebben flinke ruzie

Chipp en Fay schreeuwen erop los, de twee hebben flinke ruzie

Chipp en Fay gaan samen op bed liggen, Fay vraagt aan Chipp of er iets is. Chipp antwoordt dat hij slecht heeft geslapen en vindt dat Fay de laatste dagen moeilijk doet over alles. Fay schiet meteen in de verdediging en laat weten dat zij de situatie met de B&B gasten niet vond kunnen. Zij komen hier om Utopia te zien en niemand geeft ze aandacht roept ze uit. Chipp is het hier op zijn beurt totaal niet mee eens en de twee belanden in een heftige discussie. Allebei hebben ze een totaal andere mening waardoor ze elkaar totaal niet begrijpen. Jij wordt om elk ding pissig en ik kan niets goed doen vervolgd Chipp geërgerd. Fay heeft het idee dat zij veel meer doet voor Chipp dan andersom. Ik besteed veel meer aandacht aan jou dan aan Demi en ik heb het gevoel dat ik er niks voor terug krijg huilt Fay. Chipp ontkent dit en vindt het niet eerlijk dat ze dit zegt. De twee belanden weer in een hevige discussie en beginnen tegen elkaar te schreeuwen. Schreeuw niet zo tegen me roept Fay huilend uit. De discussie begint weer opnieuw en Chipp en Fay komen er niet uit samen. Wordt vervolgd..

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *