De vriendin van Senna confronteert hem met zijn gedrag

De vriendin van Senna confronteert hem met zijn gedrag

Senna heeft bezoek gehad en hoewel Senna en zijn vriendin Mika elkaar vrolijk begroet hebben, wil zij wel het een en ander met hem bespreken. Ze bespreekt eerst haar zorgen met Romy, die haar ervan verzekert dat Senna wel echt gek op haar is. Met oog op het feit dat Beau een nacht bij Senna heeft geslapen geeft Mika aan dat ze het moeilijk vond om dit te zien. Ze wil Senna hier dan ook over spreken onder vier ogen. Wat wil je vertellen dan? zegt Senna tegen zijn Mika wanneer ze in het cordwood aan zijn gekomen. Mika legt uit dat ze zich er niet prettig bij voelt als hij met Beau in één bed slaapt. Boeien reageert Senna. Er gaat echt niks gebeuren hier benadrukt hij. Dit stelt Mika enigszins gerust. De twee kletsen nog wat verder en lopen daarna samen weer naar de loods. Hoewel Mika haar zorgen heeft uitgesproken wil ze dit ook met Beau bespreken. Beau snapt dat Mika moeite heeft met wat zij gezien heeft maar laat haar weten dat het allemaal vriendschappelijk is. En geeft Mika wel mee om duidelijke afspraken te maken met Senna voor ze Utopia weer verlaat. Dit zullen de twee doen maar toch vraagt ze Romy een beetje op Senna te letten. Ik heb er wel echt vertrouwen in dat we het gaan volhouden sluit Mika het gesprek af.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *