Hoe reageert de groep op het vertrek van Jacco?

Hoe reageert de groep op het vertrek van Jacco?

Hoe reageert de groep op het vertrek van Jacco? In dit bericht lees je het allemaal terug.

Hij was eraan toe zegt Baldr terwijl de groep terugloopt van de poort. Senna geeft aan dat Jacco het waarschijnlijk al twee maanden van plan was. Het kaassoufflé incident hakte de knoop door voegt hij eraan toe. Ik ga hem missen die grappenmaker laat René weten. Bij Romy rollen ondertussen de tranen over haar wangen. Ik vind het echt heel jammer zegt ze snikkend tegen Billy. Billy heeft op haar beurt het idee dat Jacco wel heel blij was dat hij naar huis mocht, dit doet haar goed. De twee halen vervolgens nog een aantal herinneringen op die ze hebben aan Jacco, zo zullen ze de avondjes waarbij er gezongen werd erg gaan missen. Bij aankomst in de loods krijgt Senna een knuffel van Fay en een high five van Romy. Ben je oké? wordt hem gevraagd. Hij is in korte tijd heel goed bevriend geworden met Jacco en geeft daarom aan dat hij blij is dat zijn familie straks komt en voor afleiding zal zorgen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *