Jacco heeft Utopia definitief verlaten

Jacco heeft Utopia definitief verlaten

Gisteren heeft Jacco door middel van een lied aangekondigd vandaag Utopia te verlaten. Inmiddels is Utopia een bewoner armer. Jacco bevind zich momenteel in de buitenwereld. Maar voordat hij wegging werd er uiteraard nog een groepsfoto gemaakt. Daarna werden de nodige knuffels gegeven en met opgeheven hoofd liep Jacco richting de poort. Jacco bedankt de groep en doet nog een laatste zegje. Hij zegt de groep dat iedereen vol moet houden en ze elkaar weer buiten de poort zullen zien. Daarna gaat Jacco de laatste poort door terwijl de groep “Want je bent vrij”, zingt. Het Utopia avontuur van Jacco zit er definitief op!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *