Hoe verlopen de laatste uren van Jacco in Utopia?

Hoe verlopen de laatste uren van Jacco in Utopia?

Een nieuwe dag is weer begonnen in Utopia en vandaag is de dag dat Jacco de mini samenleving zal verlaten. Zijn laatste uren zijn aangebroken. En hoe deze verliepen lees je in deze samenvatting terug.

Jacco wordt al vroeg vrolijk wakker gekraaid door de haan. Senna is ook al wakker en kletst gezellig met hem. Je familie zal vast een feestje geregeld hebben voor je laat hij weten. Ik zie het wel reageert Jacco maar benieuwd is hij wel. Als Jacco eenmaal aankleed zijn haar staat te doen in de loods, valt Cemal hem iets op. Je bent blij hè vraagt Cemal hem. Ik zie het aan je, je leeft helemaal op voegt hij eraan toe. Jacco lacht en is blij dat hij straks de buitenwereld weer in mag. Wat later komen ook Billy en Romy de badkamer inlopen. Heb je lekker geslapen vraagt Billy vrolijk. Jacco vertelt dat hij als een roos heeft geslapen. Laat de tijd maar heel snel gaan. Het is lekker als het voorbij is voegt hij eraan toe. Wel benadrukt hij dat hij zijn mede bewoners gaat missen en alle drukte om hem heen. De vrouwen hopen hem snel te zien als ze eenmaal buiten zijn. Met een bak koffie staat Jacco vervolgens met Baldr te kletsen. Vanmiddag ben je gewoon lekker aan het lunchen ergens zegt Baldr. Jacco vindt het op zijn beurt maar een gek idee maar hij vindt het goed geweest. Ik heb alles gedaan in Utopia en mijn doelen zijn behaald. Ik kan nog wel tien evenementen doen maar wat dan? Ik kan buiten ook leuke dingen doen sluit hij het gesprek af. Uiteraard komen we nog terug op Jacco zijn definitieve vertrek. Hou de site dus in de gaten.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *