Jacco deelt de groep mede dat hij morgen Utopia verlaat

Jacco deelt de groep mede dat hij morgen Utopia verlaat

Jacco roept de groep bij elkaar omdat hij ze iets wil laten horen. Als iedereen zit start hij de muziek omdat hij iets wil zingen. Wanneer de band start begint hij met het liedje Afscheid nemen bestaat niet. De groep kijkt geëmotioneerd toe en zingt de woorden mee. Zodra de muziek stopt valt hij met de deur in huis. Morgen om 10:00 uur vertrek ik uit Utopia laat hij weten. Dit is het moeilijkste wat ik ooit heb moeten doen voegt hij eraan toe. Een groot deel van de groep is in tranen. Romy, Billy en Senna hebben het er moeilijk mee. Een voor één geeft iedereen Jacco een dikke knuffel. Ik hou van jou hè zegt Billy lief tegen hem als ze hem in de armen valt. Als iedereen is uit geknuffeld neemt iedereen weer plaats rond de tafel en legt Jacco zijn beslissing om te vertrekken verder uit. Ik heb alles bereikt wat ik hier wilde bereiken. Dus het zou gek zijn dan om te blijven gaat hij verder. Je stopt op je hoogtepunt reageert Romy. De groep vertelt verder dat ze het allemaal al wel een beetje aan hadden zien komen maar dat ze het wel heel erg jammer vinden dat hij gaat. Er wordt besloten om vanavond nog gezellig samen een borrel te drinken. Morgen zit Jacco zijn avontuur in de mini samenleving erop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *