Hoe reageert de rest van de groep op het naderende vertrek van Jacco?

Hoe reageert de rest van de groep op het naderende vertrek van Jacco?

Nadat Jacco heeft aangekondigd Utopia morgen te zullen verlaten, wordt er natuurlijk flink nagepraat. De groep blijft nog een tijdje aan tafel zitten om samen met Jacco te spreken over zijn naderende afscheid. Jacco heeft vooral zin om lekker aan de slag te gaan met zijn muziek. Lekker weer optreden buiten, daar kijk ik naar uit laat hij de rest weten. Het aankomende vertrek zorgt ook voor wat emotie. Zo vertelt Senna dat hij het al een tijdje wist maar dat hij er wel erg verdrietig om is. Jacco vindt het op zijn beurt ook erg jammer om Senna achter te laten maar hij heeft wel nog een cadeau voor hem. Hij krijgt het geld van mijn 15 maanden cadeau vertelt hij de groep. Ook Billy en Romy hebben het niet makkelijk. De twee zullen Jacco heel erg gaan missen, drukken ze hem op het hart. Al snel begint de groep leuke momenten met Jacco op te halen en te delen met de rest. Er wordt veel gelachen en het is duidelijk dat Jacco een hoop mooie momenten heeft meegemaakt in Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *