Billy heeft het zwaar en gaat Jacco heel erg missen

Billy heeft het zwaar en gaat Jacco heel erg missen

Het nieuws dat Jacco Utopia morgen zal gaan verlaten gaat komt hard aan bij de bewoners. Billy is een van de bewoners die het erg zwaar heeft met zijn aankomende vertrek. In de kleedruimte wordt ze dan ook emotioneel en begint te huilen. Ik ga hem zo missen zegt ze tegen Johan. Anders ik wel antwoordt Johan terug. Niet veel later zoekt Billy Jacco op. Ze vertelt Jacco dat ze graag tegen hem had gestreden voor de Utopiaan van het Jaar verkiezing. Ik hoop dat jij wint laat Jacco Billy vervolgens weten. Dit is voor Billy een motivatie om nog meer haar best te doen. Daarnaast bedankt ze Jacco voor alles wat hij voor haar heeft gedaan.  Je zei altijd dat het wel goed kwam tegen mij zegt ze. En dat ga ik missen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. trudy at 01:02

    Jacco je was geweldig je doet er goed aan dat je weggaat want ze maken allemaal ruzie met elkaar en het gaat je goed met je zang kunst

  2. Job at 15:41

    Dat geloof ik ook, als iemand niet eerlijk is dan zijn het deze 2, Jacco en Bil!!!

    En dat wil Utopiaan van het jaar worden….. zou echt een afknapper voor Utopia zijn.
    Wat doet Bil eigenlijk….? Behalve achter elke kerel aanrennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *