Senna weet al wie zijn nieuwe slaapkamer maatje wordt

Senna weet al wie zijn nieuwe slaapkamer maatje wordt

Senna heeft nog maar net zijn tranen gedroogd nadat Jacco vertelt heeft dat hij morgen Utopia gaat verlaten, als hij al tegen Cemal begint over de nieuwe bewoner. Nu Jacco vertrekt valt er een gat dat wel weer gevuld moet worden. Wat nou als het een superleuke vrouw is, gaat ze dan bij jou slapen vraagt Cemal nieuwsgierig. Senna laat weten dat dit niet gaat gebeuren. Ik heb Baldr al gevraagd of hij Jacco zijn slaapplek wil nemen voegt hij eraan toe. Ik vind het leuk om met iemand na te praten en dat kan met hem legt hij verder uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *