Madilia vindt het niet erg dat Johan nu met anderen flirt

Madilia vindt het niet erg dat Johan nu met anderen flirt

Demi, Fay en Madilia raken niet uitgepraat over het flirtgedrag van Johan. Hij en Billy praten inmiddels weer normaal met elkaar maar dat is volgens het drietal niet voor lange duur. Hij flirt nu de hele tijd met Beau. Let maar op, daar krijgen ze straks weer ruzie over zegt Madilia. Fay vertelt daarna dat ze met Beau heeft gepraat over Johan’s flirterige gedrag richting haar. Ze denkt dat het flirten snel zal stoppen omdat hij weer met Billy omgaat. Madilia denkt dat Beau sowieso een enorme flirt is. Anders ga je echt niet bij iemand op schoot zitten benadrukt ze. En geeft vervolgens aan dat ze eigenlijk wel klaar is met Johan. Ze mogen hem hebben voegt ze eraan toe. Fay en Demi vragen of ze dat niet erg vindt. Ik vond zijn aandacht leuk maar eigenlijk is hij niet mijn type. Hij is heel lomp, daar val ik niet op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *