Chipp maakt aan de groep bekend dat er weer een kookwedstrijd komt

Chipp maakt aan de groep bekend dat er weer een kookwedstrijd komt

Chipp heeft de groep bij elkaar geroepen, voor zijn presentatie. Hij vertelt dat hij met Billy heeft gesproken over een idee. Er komt namelijk een tweede kookwedstrijd. De groep reageert enthousiast en iedereen begint te juichen. Dus eigenlijk komt het erop neer, dat de hele ellende weer opnieuw begint gaat Chipp lachend verder. Billy begint over de strijd van vorige keer, die de vrouwen hebben gewonnen. Tijd voor revenge roepen de mannen. Bereid jullie voor op Kookwedstrijd 2.0! De vorige wedstrijd werd buiten gehouden maar deze keer zal het binnen in de loods plaatsvinden. Het gaat weer om vier rondes en ook is er iedere week weer een thema. Elke ronde komt er ook een special guest gratis eten bij de kookwedstrijd, die een beetje extra aandacht verdient. Ook wordt de wedstrijd weer door iemand geleid, chefkok John Gerdsen! De bewoners zijn dolenthousiast en hebben er enorm veel zin in.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *