Johan en René bedenken plannetjes om de kookwedstrijd te saboteren

Johan en René bedenken plannetjes om de kookwedstrijd te saboteren

Terwijl alle bewoners enthousiast zijn over de nieuwe kookwedstrijd, begint de strijd onderling al te broeien. Het is wel jammer dat jullie niet gaan winnen deze keer zegt Senna tegen de tweeling. Jullie weten niet eens het verschil tussen een appel en een peer voegt hij eraan toe. Demi en Fay kunnen er wel om lachen en de strijd is officieel geopend. René en Johan zijn echter minder enthousiast. Verzin eens wat origineels mompelt René tijdens het afwassen. We gaan gewoon expres verliezen grapt de Johan terug. Met zijn twee verzinnen ze vervolgens stiekeme plannetjes om de kookwedstrijd te kunnen saboteren. Ook valt Johan Billy direct aan over de uitslag van de eerste kookwedstrijd. Ik zou me kut voelen als ik zeker weet dat ik niet eerlijk heb gewonnen snauwt hij. Ik hoop dat je dat ook nog durft te zeggen waar John bij is reageert Billy fel terug. Johan gaat nog even door met gemeen doen tegen haar maar Billy reageert er vrij afstandelijk op. Wie zal dit keer winnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *