Jacco en Senna hadden afgelopen avond een momentje om nog even van elkaar te kunnen genieten

Jacco en Senna hadden afgelopen avond een momentje om nog even van elkaar te kunnen genieten

Jacco heeft gisteren aan de groep vertelt dat hij Utopia gaat verlaten. Meerdere bewoners hebben het er moeilijk mee. Zo ook Senna. Afgelopen avond stond zijn vertrek dan ook centraal. Jacco en Senna hadden nog even een momentje. Om nog even van elkaar te kunnen genieten, zingen de twee samen liedjes in de bistro en brengen ze nog wat tijd met elkaar door. Het was een gezellige laatste avond  voor Jacco maar ook emotioneel. In een nieuw nieuwsbericht lees je zo wat wat er nog meer gebeurde. En uiteraard komen we in de loop van de ochtend nog terug op het definitieve vertrek van Jacco. Het beloofd een hectische nieuwe dag te worden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 1.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *