Chipp, Demi en Fay zijn klaar met het schijnheilige gedrag om zich heen

Chipp, Demi en Fay zijn klaar met het schijnheilige gedrag om zich heen

Terwijl het afscheidsfeestje van Jacco langzaam op gang komt, hebben Demi, Fay en Chipp zich even teruggetrokken. Ze zijn helemaal klaar met een aantal bewoners en trekken het schijnheilige gedrag om zich heen niet langer. Het is Fay namelijk opgevallen dat Billy enorm aangedaan is door het vertrek van Jacco, maar ze heeft hier haar twijfels over. Ze gunde elkaar het licht in de ogen niet! En nu zijn ze ineens dikke vrienden voegt ze eraan toe.  Ja man, dit is altijd zo bij haar antwoordt Chipp en ook Demi is het er mee eens. Ik kan echt niet tegen Billy, je weet nooit wat je tegen over je hebt staan gaat ze verder. Maar ik heb dit bij heel veel mensen hier zegt Chipp. Kijk naar Romy, ik ben haar zó zat gaat hij verder. En laat weten dat Romy nu extreem laat merken dat ze zich niet meer druk maakt om de splitsing van de bv, terwijl dit wel zo is. Ga lekker naar huis, joh benadrukt hij. Met zijn drieën praten ze nog even door over hun mede bewoners terwijl het feest gewoon doorgaat. Ben jij het met het drietal eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *