José huilt uit bij Jacco

José huilt uit bij Jacco

Terwijl de avond langzaam verder gaat, heeft José een goed gesprek gehad met Jacco over de financiën. De tranen rollen al snel over haar wangen omdat ze zich zo zorgen maakt over hoe ze het aanpakt. Jacco troost haar met een knuffel en fijne woorden. Je doet het hartstikke goed benadrukt hij. Ik ben gewoon een zacht ei, ik ben te soft reageert José met een snik. De twee praten verder over hoe José dit voor Utopia heeft aangepakt en Jacco biedt nog één keer een luisterend oor. José laat weten dat ze  hem erg gaat missen. Ook de rest van de bewoners hebben het er zwaar mee. Ik zie je sowieso buiten, vriend zei Cemal eerder op de avond al emotioneel. Ook Billy blijft Jacco vertellen dat ze van hem houdt en dat ze hem gaat missen. De bewoners kletsen samen over de Jacco zijn tijd in Utopia en alle hoogtepunten. Zijn vertrek maakt veel los bij de groep.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *