Billy is niet van plan het ontbrekende geld voor haar neuscorrectie te betalen

Billy is niet van plan het ontbrekende geld voor haar neuscorrectie te betalen

Ongelofelijk zegt Billy wanneer ze zich distantieert van de discussie over de betaling van haar neuscorrectie. Het is toch belachelijk moppert ze hardop wanneer ze zich buiten bij de rokers voegt. Ze missen 360 euro en ik moet nu gaan verklaren waar dat is zegt ze boos tegen Senna, Jacco en Chipp. En voegt eraan toe dat ze de bv juist 2222 euro heeft geleend. En ga daarom niet nog eens 360 euro bijbetalen. Als iemand op de boekhouding zit die er een potje van maakt, moet ik het zeker betalen vervolgd ze kwaad. En laat vervolgens duidelijk weten wie de schuldige in haar ogen is. Dat is René. Senna en Chipp zijn het eens met Billy dat René regelmatig minder van zaken af weet dan hij anderen doet denken. Daarnaast geeft Chipp aan dat René nooit zijn eigen fouten zal toegeven. Zowel Chipp als Senna geven aan René niet meer te vertrouwen is. Hoe dan ook, ik zit weer met de gebakken peren sluit Billy af. Hier is het laatste woord nog niet over gezegd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *