Linda en Beau hebben een nieuw plan voor Utopia bv gemaakt

Linda en Beau hebben een nieuw plan voor Utopia bv gemaakt

De afgelopen dagen heeft Romy zich ontzettend druk gemaakt om Chipp zijn plan om Utopia bv te scheiden. Ze is erg bang dat dit voor een scheiding in de groep zal zorgen. Maar vandaag hoort ze iets van Madilia dat haar behoorlijk opvrolijkt. Madilia vertelt namelijk dat ze met Linda en Beau heeft gesproken. De twee hebben een nieuw plan uitgewerkt en wil dat later vandaag of morgen aan de groep presenteren. Ze vonden het niet leuk voor jou dat je zo van slag was voegt Madilia eraan toe. Als Romy dit hoort kan ze haar geluk niet op. Ik ben zo blij zegt ze enthousiast, waarna ze Madilia een knuffel geeft. Na het gesprek loopt de Romy richting Beau, die ze ook een knuffel geeft. Ik zei toch dat je op me moest vertrouwen reageert Beau met een lach. Romy kan haar tranen niet bedwingen. Ik huil omdat het me heel veel doet Beau zegt ze dankbaar en blij tegen haar mede bewoner. Zou de splitsing van Utopia bv nog wel doorgaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *