Komt Billy in de schulden door haar neuscorrectie?

Komt Billy in de schulden door haar neuscorrectie?

Nu Baldr deels de boekhouding heeft overgenomen, wil hij overzicht houden in alle facturen die nog betaald moeten worden. Gisteren vroeg Baldr zich af van welk geld Billy haar neuscorrectie betaald is. Billy liet toen weten dat ze geen rekening had gehouden met de btw die over de operatie heen betaald moest worden, waardoor ze dus inderdaad een deel nog niet heeft afbetaald. Het is niet op een juiste manier boekgehouden maar beiden zijn erover eens dat dit niet Billy haar eigen schuld is. Vandaag gaan Linda, Baldr, Billy en René hierover in gesprek. Als nieuw financiën team is het voor Baldr en Linda onduidelijk hoe er een verschil kan zitten tussen wat er in het neus potje zit en wat er betaald moet worden. Dit verschil is om precies te zijn 1163 euro. Zonder de belasting is dat 640 euro. Het gesprek gaat verder en er blijkt dat veel onduidelijkheid is bij beide partijen. Baldr merkt op dat er grote gaten vallen en er veel informatie mist. Hier is Billy ermee eens maar ze vindt dat zij niet degene is die dit moet oplossen. Baldr en Linda spreken af dat ze het met z’n tweeën zullen bekijken en Billy op de hoogte houden. Wordt vast en zeker vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *