Chipp is bang dat zijn mede bewoners twijfelen aan de splitsing van Utopia bv

Chipp is bang dat zijn mede bewoners twijfelen aan de splitsing van Utopia bv

Chipp is al een aantal dagen bezig met zijn idee om Utopia bv te splitsen. Hierin heeft hij een bepaalde groep samengesteld waar hij bij wil horen. Hoewel de groepen zijn gemaakt vertelt hij vandaag aan Demi en Fay dat hij het idee krijgt dat Beau niet helemaal meer achter de verdeling staat. Chipp wil daarom van iedereen duidelijkheid en is van plan iedereen ja of nee te laten antwoorden. Irritant reageert Fay als Chipp is uitgesproken. Het maakt niet uit gaat Chipp verder. Maar het heeft geen zin als dingen niet duidelijk zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *