Heeft Romy de splitsing van Utopia bv geaccepteerd?

Heeft Romy de splitsing van Utopia bv geaccepteerd?

Romy had het gisteren nog steeds zwaar met de splitsing. Ze kan maar niet loslaten dat ze niet bij Chipp zijn groepje hoort en heeft er gisteren dan ook veel over gepraat en gehuild. Chipp ergerde zich aan de andere kant weer aan het feit dat Romy met iedereen een gesprek aangaat over de splitsing en het er zo moeilijk mee heeft. Vandaag lijkt het weer wat beter te gaan. En dit laat ze ook aan Demi en Fay weten. Ik voel me veel beter, ik heb gisteren zoveel geluld en gehuild. Ik heb gisteren alles eruit gegooid zegt ze opgelucht. Fay is daar op haar beurt al te blij om en ze geeft haar een een dikke knuffel. Romy laat de twee weten dat ze vandaag met Chipp over alles zal praten. Wordt vervolgd dus…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *