José is bang dat het snel weer fout gaat tussen René en haar

José is bang dat het snel weer fout gaat tussen René en haar

Morgen komen er B&B-gasten naar Utopia wat dus betekent dat José uit de oude escaperoom zal moeten en weer in haar bed bij René zal moeten slapen. Ze gaf gisteren al aan dat ze nog twijfelt of ze definitief weer de kamergenoot van René wordt. Romy raadt het haar in ieder geval af. Als Romy deze ochtend José helpt met het verplaatsten van haar spullen naar haar oude slaapkamer, praten ze er weer over. Het is wel vervelend voor jezelf dat je iedere keer moet verkassen als er B&B-gasten komen zegt Romy. José legt uit dat er geen andere oplossing is, op de vide kan ze niet goed slapen en de woonkamer is ook geen optie. Bij René in het atelier is dus haar laatste redding. Ik heb het ook liever niet maar ik heb gewoon geen keus benadrukt ze. Er komt allicht weer mot voegt ze eraan toe. Romy knikt instemmend. Ik ben gewoon bang dat het straks weer verkeerd gaat zegt ze bezorgd. José is hier zelf ook bang voor en ze vertelt Romy dat ze erg baalt van de hele situatie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *