Het centraal van 10 november

Het centraal van 10 november

De bewoners zijn weer bij elkaar gekomen om van alles te bespreken in een centraal. Je leest hier de belangrijkste punten van 10 november terug.

Billy opent het centraal waarna Baldr en Linda een financiële update geven. Linda legt uit dat zij en Baldr alle rekeningen op een rijtje aan het zetten zijn en de balans aan het opmaken zijn. Wat voor rekeningen? vraagt Johan. Linda noemt een aantal onverwachte kosten op, waaronder het bedrag voor de neus van Billy. Cemal voegt eraan toe dat er meer gewerkt moet worden. De productiviteit moet omhoog benadrukt hij. We kunnen onze boodschappen amper betalen gaat hij verder. De groep luistert aandachtig naar de strenge woorden van Cemal en Billy antwoordt dat ze het met hem eens is.

Daarna is het tijd om de evenementen te bespreken. Billy oppert om een open loods te organiseren. Want er moet gewoon geld verdiend worden benadrukt ze. Ook winterwonderland en de foute avond worden besproken. Beau begint daarna over de merchandise. En vertelt over een nieuw product dat ze samen met Romy gaat verkopen, namelijk de jumpsuit. Vervolgens vertelt Madilia over haar kledinglijn en ook de andere bewoners geven een update.

Linda vertelt de groep dat ze last hebben van lekkage in de loods. Wim is er al voor geweest en zegt dat het rond de 200 euro gaat kosten om het te laten maken voegt ze eraan toe. Daarom wil ze weten of ze het probleem zelf gaan proberen op te lossen of dat ze Wim laten komen. De groep kijkt Johan hierbij aan en vraagt zich af of hij dit kan oplossen. Johan wil er best naar kijken maar voor wat hoort wat. Je wil betaald krijgen vraagt Billy. Johan knikt en zegt dat hij uit de min wil komen. Ook andere kleine zaken komen aan de orde. Zo moeten er wat onderdelen voor de bar besteld worden en wordt het stro huisje genoemd. De loods moet schoner en netter. Chipp besluit zijn mede bewoners hierop aan te spreken. Het is een kleine moeite gaat hij verder. Het stoort hem dat iedereen zijn troep laat slingeren en hij begrijpt niet dat niemand zich geroepen voelt om hier wat aan te doen. Billy valt hem bij. Na deze positieve boost gaat de groep uit elkaar en zit het centraal erop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *