Jacco verblijft alweer vijftien maanden in Utopia!

Jacco verblijft alweer vijftien maanden in Utopia!

Een nieuwe dag is weer begonnen en deze is extra feestelijk voor Jacco. Hij verblijft sinds vandaag alweer vijftien maanden in Utopia. Senna is de eerste die hem feliciteert met het behalen van deze mijlpaal. Romy en beau zijn ondertussen in de loods bezig met versiering ophangen om Jacco te feliciteren. Tijdens het versieren van de loods komt Linda naar beneden. Met het slaap nog in haar ogen vertelt ze dat ze een slechte nacht heeft gehad. Ze heeft last gehad van lekkage en vreest dat er weer een flink bedrag betaald moet worden om dit te laten maken. We hebben het er zo over in het centraal sluit ze af. Ondertussen zijn alle bewoners wakker en kan de dag beginnen. We komen zo terug met meer nieuws uit Utopia, hou de site dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *