Madilia vindt dat Johan zich gedraagt als de Brad Pitt van Utopia

Madilia vindt dat Johan zich gedraagt als de Brad Pitt van Utopia

Terwijl Demi, Madilia en José het over de situatie tussen Billy en Johan hebben wordt ook duidelijk wat Madilia nou eigenlijk van Johan vindt. De twee konden het de laatste tijd goed met elkaar vinden maar het valt ook Madilia op dat Johan met meerdere vrouwen flirt. Hij doet echt alsof hij de Brad Pitt van Utopia is, maar hell no benadrukt ze. Verre van dat reageert Demi. Madilia gaat verder en vertelt dat ze veel knappere en slimmere jongens heeft gezien. Ik ben echt niet onder de indruk van hem. Wie is Johan? Daarnaast stoort het Madilia dat Johan het bij iedereen probeert. Bij Billy, bij Beau en bij mij. En als hij de kans krijgt zou hij het ook bij jullie proberen sluit ze af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *