Chipp vraagt René om duidelijkheid en inzage van de boekhouding

Chipp vraagt René om duidelijkheid en inzage van de boekhouding

Gisteren heeft de Belastingdienst een brief gestuurd met een aanslag van een tienduizend duizend euro. De bewoners hebben daardoor veel vragen rondom de financiën en Chipp besluit op René af te stappen om hem hiernaar te vragen. René legt aan Chipp uit wat de boekhouder hem verteld heeft wat betreft de financiën. Het is vrij lastig aangezien de verschillende producten die de bewoners verkopen ook werken met verschillende belastingschalen. Chipp vraagt vervolgens hoeveel er aan percentage te veel of te weinig wordt betaald per kwartaal. Als we dat weten kunnen we daar de volgende keer rekening mee houden voegt hij eraan toe. En laat weten dat hij graag inzicht heeft in de cijfers en vraagt zich af of de berekening klopt. René zegt dat er in het vervolg meer gespecificeerd moet worden aangezien er nu veel bestanden missen. De cijfers zijn nu niet secuur genoeg dus is er een schatting gemaakt voegt hij eraan toe. Kortom het is dus zorg dat de bewoners preciezer omgaan met de cijfers en het door meerdere mensen wordt. René gaat zich hier vol op storten en alles uitpluizen in de hoop dat deze onduidelijkheid niet voorkomt. Het is mijn Utopia en ik voel me verantwoordelijk benadrukt René aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *