Beau en René zien wel wat in het plan om de bv te splitsen

Beau en René zien wel wat in het plan om de bv te splitsen

Beau en René praten na over het gesprek tussen Chipp en René. René is blij dat hij en Chipp eindelijk een normaal gesprek met elkaar hebben kunnen houden, aangezien ze de laatste tijd elkaar negeerden. Het gesprek was positief en de twee leken elkaar beter te begrijpen. Chipp heeft René ook vertelt over zijn idee om de bv op te splitsen. René vond het wel wat en reageerde positief op het plan. Aan Beau vertelt René daarom hoe hij het voor zich ziet. Het lijkt hem een goed idee als er verschillende bv’s in Utopia komen en dat iedereen voor zichzelf kan beginnen. Volgens René heeft het idee vele voordelen. Je hebt dan eindelijk controle over je eigen geld voegt hij eraan toe. En je hebt een eigen groepje waar iedereen dezelfde visie heeft gaat Beau verder. De twee lijken alleen maar voordelen in het idee te zien. Zo wordt iedereen verantwoordelijk voor zijn eigen geld en kan je het geld beter beheren. Of het idee echt door kan gaan, is nog maar de vraag, in ieder geval is Chipp er hard mee bezig.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *