Chipp heeft wilde plannen met Utopia BV

Chipp heeft wilde plannen met Utopia BV

Demi en Fay zijn geïrriteerd over Chipp. De twee vinden dat hij ze buitensluit tijdens alle belangrijke gesprekken. Zit die al de hele dag met Billy en José in het atelier, terwijl ik hier zit snauwt Fay kwaad naar Demi. Terwijl de tweeling hun frustraties bespreekt is Chipp nietsvermoedend zijn plannen met Billy en José aan het bespreken. Dan besluit Chipp toch eindelijk zijn plannen met Demi en Fay te bespreken. We moeten de bv lostrekken en in tweeën splitsen zeg hij tegen hen. Alles moet door twee vindt Chipp. Volgens hem moet alles gesplitst worden tussen de grootverdieners en de minimalisten. Twee banken, twee webshops en twee pinpasjes voegt hij er vol zelfvertrouwen aan toe. Demi en Fay zijn enthousiast over het plan van Chipp maar toch zijn ze nog niet helemaal tevreden. Iedereen weet van je plannen, Behalve wij laat Fay met een zucht weten. Dat ze hier niet blij mee zijn laten ze Chipp dit luid en duidelijk merken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *