Madilia krijgt Baldr aan het dansen

Madilia krijgt Baldr aan het dansen

Sinds de binnenkomst van Baldr heeft hij duidelijk laten weten dat hij niet van dansen houdt. Totaal niet beter gezegd. Voor zijn ontgroening moest Baldr daarom ook meedoen met een salsa les. Sindsdien is Baldr de danspartner van Madilia en doet hij iedere salsa les braaf mee. Over iets minder dan een week vindt de laatste dansles plaats. Volgens Madilia moet Baldr nog flink oefenen en daarom wil ze met hem aan de slag. Baldr heeft hier echter minder zin in. Als hij achter de computer zit geeft hij aan dat hij geen zin heeft om te dansen maar Madilia accepteert geen nee. Madilia haalt vervolgens alles uit de kast en Baldr moet hier wel een beetje om lachen. Toch blijft het antwoord nee. Na lang aandringen staat Baldr op. Maar niet om te dansen. Hij rent weg en Madilia zet de achtervolging in. Als ze hem te pakken heeft krijgt ze dan toch eindelijk haar zin en de twee eindigen dansend in de woonkamer.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *