Jacco ergert zich aan Beau die in zijn ogen te kritisch is

Jacco ergert zich aan Beau die in zijn ogen te kritisch is

Afgelopen avond waren Jacco en Senna zijn druk bezig met de voorbereidingen voor een nieuw evenement. Jacco stapt dan ook vol vertrouwen met zijn begroting op Beau af. Beau heeft echter wat vragen over de begroting. Jacco vindt dit op zijn beurt allemaal maar onzin maar geeft netjes antwoord op alle vragen die Beau heeft. We doen het altijd zo laat hij vervolgens geïrriteerd weten. Het moet een foute avond worden, met weinig kosten gaat hij verder. Beau knikt en kijkt nogmaals goed naar de begroting. Na het gesprek met Beau doet Jacco zijn beklag bij Johan. Niet normaal dit, ik moet me zo inhouden zucht hij. Johan begrijpt Jacco wel. Ik had ook zo’n gesprek met haar om dat gereedschap voegt hij eraan toe. Jacco is er helemaal klaar mee en op een sarcastische toon herhaalt hij wat Beau zojuist gezegd heeft. Ik doe al vijftien maanden evenementen en dan moet ik nu met zo iemand praten gaat hij verder, terwijl hij opstaat om weg te lopen. Laat het ook maar sluit hij vervolgens het af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *