Demi haalt geen plezier meer uit het dansen door haar danspartner René

Demi haalt geen plezier meer uit het dansen door haar danspartner René

Al een aantal weken zijn de bewoners druk bezig met de salsa. Elke week volgen ze een salsa les om zich voor te bereiden op de danswedstrijd. In koppels doen de bewoners er alles aan om de dans onder de knie te krijgen. Demi en René vormen één van die koppels. Afgelopen avond staat Demi met Fay en José onder het penthouse. Demi biecht op dat ze niet meer zoveel plezier heeft in het dansen. Dit ligt volgens haar niet aan het dansen maar aan haar danspartner. Ik vind het lullig tegenover René maar ik wil niet met hem dansen voegt ze eraan toe. Je voelt je er echt niet fijn bij he reageert Fay. José adviseert Demi vervolgens om dit eerlijk tegen René te zeggen maar Demi vindt dit op haar beurt moeilijk om te doen. Ik had gewoon nooit met hem moeten gaan dansen gaat ze verder. En legt uit dat ze dit gevoel al vanaf het begin had. Maar ik vond dat ik me eroverheen moest zetten benadrukt ze. Terwijl Demi haar verhaal doet begint haar stem te trillen. Het is gewoon niet leuk huilt ze, en legt snikkend uit dat ze op deze manier geen plezier meer heeft in het dansen. José geeft Demi een dikke knuffel en zegt dat ze voor zichzelf moet kiezen. Omdat ik mezelf zo wegcijfer voel ik me nu zo antwoordt Demi met een snik. Fay vult aan dat ze moet doen wat haar een fijn gevoel geeft. Dit is dan ook precies wat Demi gaat doen en ze besluit, hoe moeilijk ze het ook vindt, om met René te gaan praten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *