Demi vertelt René dat ze niet meer met hem wil dansen

Demi vertelt René dat ze niet meer met hem wil dansen

Op advies van José en Fay besluit Demi afgelopen avond met René te gaan praten. Wanneer de twee op de schommelbank zitten begint Demi te vertellen. Ik voel me niet zo fijn als we aan het dansen zijn begint ze. René kijkt hier niet raar van op. Dat komt door alles wat er gebeurd is antwoordt hij doelend op de ruzie van afgelopen vrijdag. Demi legt vervolgens aan René uit dat ze dit gevoel al langer heeft. Ik wil heel graag dansen maar op deze manier heb ik er geen plezier in benadrukt ze. René heeft nog niet door dat Demi hem niet meer als danspartner wil en is op zoek naar een oplossing. Hoe kunnen we het weer leuk maken denkt hij hardop na. Demi onderbreekt hem en zegt dat ze heel erg twijfelt of ze nog wel wil dansen. Waarom zou ik met iemand dansen als ik het zelf niet meer leuk vind gaat ze verder. René luistert aandachtig naar haar verhaal en toont begrip. Maar toch vindt hij het geen optie om niet meer samen te dansen. Kan je het nog tot zaterdag volhouden vraagt hij haar hoopvol. Demi is hier niet blij mee en ziet dit niet zo zitten. De twee praten nog lang na en bespreken ook de ruzie van afgelopen vrijdag. Daarnaast bespreken ze ook de gevoelens van René die er ooit zijn geweest en alle andere discussies die de twee hebben gehad. Samen komen ze tot de conclusie dat Demi haar gevoel het belangrijks is. Wat niet gaat, gaat niet merkt René op. Toch wil hij Demi vragen om er nog even goed over na te denken, aangezien hij het liefst met haar danst. De twee spreken dan ook af dat Demi er nog een nachtje over slaapt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *