Fay vindt Demi veel te lief

Fay vindt Demi veel te lief

Nadat Demi vertelt heeft aan René dat ze door hem geen zin meer heeft om te dansen doet ze verslag bij Fay. Ze vertelt wat ze zojuist allemaal met René heeft besproken. Hij wil het liefst met mij dansen en heeft graag dat ik doe alsof ik het naar mijn zin heb begint ze. Fay is benieuwd wat er nog meer gezegd is. Demi vertelt vervolgens dat er is afgesproken dat ze er nog even over nadenkt en morgen de definitieve keuze zal maken. Op de vraag of het wel een fijn gesprek was antwoordt Demi dat ze er een goed gevoel aan over heeft gehouden. Hij vond het fijn dat ik naar hem toe kwam voegt Demi er verder aan toe. Ja tuurlijk, je bent veel te lief antwoordt Fay. Als Demi vervolgens aan Fay vraagt wat ze moet doen zegt Fay dat ze het niet goed weet. Je was heel duidelijk dat je niet meer met hem wil dansen en nu is dat weer minder benadrukt ze. Misschien moet ik maar faken denkt Demi hardop na. Samen met Fay komt ze tot de conclusie dat ze nog één keer met René gaat dansen vanavond en haar keuze daarna zal maken. Fay geeft Demi nog een dikke knuffel en vertelt haar dat ze trots op haar is. Je doet het toch maar even benadrukt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *