Demi heeft besloten René toch nog een kans te geven

Demi heeft besloten René toch nog een kans te geven

Wat gebeurde er afgelopen avond nog meer in Utopia? Het ging er gemoedelijk aan toe en hebben van deze rustige avond ene samenvatting voor je gemaakt.

Na het gesprek tussen Demi en René over het dansen gaan ook Chipp en Fay aan de slag. Het tweetal sluit zichzelf op in de gym en oefent er op los. Ondertussen heeft ook Demi besloten om René nog een kans te geven. René is druk bezig met de muziek voor de laatste dansavond. Billy, Romy, Linda en Senna zitten ondertussen op de bank met elkaar te kletsen. Hier komen de grappige uitspraken van Romy en Cemal ter sprake. De sfeer zit er goed in en er wordt veel gelachen. Als Chipp zich vervolgens met het gesprek bemoeit liggen de vrouwen al helemaal in een deuk om de grapjes die hij maakt. Cemal en Romy besluiten niet veel later samen in bad te gaan. Demi, Fay en Chipp zijn op dat moment op zoek naar eten. Wij hebben trek maar niemand heeft eten roept Demi door de loods. Baldr en René staan ondertussen aan de bar te kletsen over het rechtssysteem in Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *