Beau schrikt voor hoeveel geld de bewoners gevloekt hebben

Beau schrikt voor hoeveel geld de bewoners gevloekt hebben

Een nieuwe dag is weer aangebroken in Utopia. Een week geleden introduceerde Beau de vloekpot. Al een week lang houden de bewoners elkaar nauwlettend in de gaten en bij elk scheldwoord wordt er een streepje achter iemands naam gezet. Er staan inmiddels flink wat streepjes op het bord dat in de woonkamer af. Elk streepje staat gelijk aan 25 eurocent. De bewoner met de minste streepjes, krijgt de inhoud van de pot. Beau schroeft het bord met daarop de namen en de streepjes los van de muur en neemt het mee naar de ruimte onder het penthouse, om daar de streepjes te tellen. Beau heeft gevloekt vanochtend mompelt ze in zichzelf waarna ze nog een streepje achter haar eigen naam zet. Dan is het tijd om te inventariseren wie zich het slechtst en wie zich het best heeft gedragen.

Baldr: 3
Beau: 4
Billy: 6
Cemal: 16
Chipp: 12
Demi: 2
Fay: 4
Linda: 2
Jacco: 7
José: 3
Madilia: 5
René: 2
Romy: 24
Senna: 9

Romy heeft duidelijk het meest gescholen en moet maar liefst 6 euro inleveren. Johan heeft als enige bewoner niet meegedaan met de vloekpot. In totaal hebben de bewoners voor 25 euro gescholden, iets waar Beau erg van schrikt. Ze hoopt dan ook dat de groep door het horen van deze uitslag bewuster zal worden van het taalgebruik.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *