Krijgen de bewoners die het minst gevloekt hebben nog wel een prijs?

Krijgen de bewoners die het minst gevloekt hebben nog wel een prijs?

Beau heeft vorige week de vloekpot in het leven geroepen en vandaag zal bekend worden wie het minst heeft gevloekt en daarmee dus de prijzenpot wint. Nadat Beau uitrekent wat iedereen zal moeten betalen, bespreekt ze met Madilia wat ze straks van plan is tijdens de bekendmaking. Eigenlijk zijn er twee opties legt ze haar uit. De eerste optie is dat iedereen betaalt voor de keren dat hij gescholden heeft en dat het geld dan naar de winnaars gaat. Of ik betaal 25 euro van mijn eigen geld en daarvan gaan we dan wat leuks doen met zijn allen voegt ze er verder aan toe. Volgens Beau is het doel van de vloekpot namelijk allang behaald en gaat het niet om het prijzengeld. Het ging om bewustwording en iedereen denkt echt wel vaker na voor hij wat zegt gaat ze verder. Madilia is het met Beau eens en vindt dat er inderdaad al een behoorlijk verschil te merken is. Je merkt dat mensen veel vaker hun woorden inslikken voordat ze ze uitspreken laat ze aan het einde van het gesprek weten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *