Het vloekpot experiment zit erop, de winnaars zijn bekend!

Het vloekpot experiment zit erop, de winnaars zijn bekend!

Na een week lang het vloekgedrag van de bewoners bijgehouden te hebben, is het vandaag tijd voor de uitslag. Beau en Madilia hebben zich voor de gelegenheid netjes aangekleed en nemen plaats voor de groep. Allereerst willen ze vragen of er bewoners zijn die meer gescholden hebben dan dat er streepjes bij hun naam staan. Er gaan een aantal handen omhoog maar dit zal volgens de twee geen consequenties hebben. Dan is het tijd voor de uitslag. Beau leest voor hoeveel streepjes iedereen achter zijn of haar naam heeft staan en hoeveel hij of zij dus moet gaan betalen. De uitslag is als volgt:

Romy – 24 streepjes – 6 euro
Cemal – 16 streepjes – 4 euro
Chipp – 12 streepjes – 3 euro
Senna – 9 streepjes – 2,25 euro
Jacco – 7 streepjes – 1,75 euro
Billy – 6 streepjes – 1,50 euro
Madi – 5 streepjes – 1,25 euro
Fay – 4 streepjes – 1 euro
Beau – 4 streepjes – 1 euro
Linda – 3 streepjes – 0,75 euro
Jose – 3 streepjes – 0,75 euro
Rene – 3 streepjes – 0,75 euro
Demi – 2 streepjes – 0,50 euro
Baldr – 2 streepjes – 0,50 euro

Het totale bedrag komt daarmee uit op 25 euro. Dat betekent dus dat Demi en Baldr 25 euro winnen zegt Madilia. Maar gaat ze verder, niemand gaat betalen, want het ging om bewustwording! Beau vertelt vervolgens dat ze wilden bereiken dat de groep zich bewust zou worden van hun vloekgedrag. Volgens mij is dat heel goed gelukt voegt ze er trots aan toe. De groep reageert enthousiast op de ontknoping van het vloekpot experiment. Gelukkig heb ik mijn zakgeld nog roept Romy blij uit. Volgens Billy is het doel inderdaad bereikt en is iedereen zich meer bewust. Na een groot applaus voor Beau en Madilia gaat de groep weer uit elkaar en gaat iedereen verder met zijn eigen ding.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *