Demi, Romy en Fay willen Billy opvrolijken

Demi, Romy en Fay willen Billy opvrolijken

Het is Romy, Demi en Fay opgevallen dat Billy de laatste tijd niet zo lekker in haar vel zit en daarom willen ze haar verrassen. De drie dames komen dan ook samen om te bespreken wat ze willen gaan doen. Ze willen Billy vanavond verblijden met een lekker etentje en er wordt nog nagedacht over de beste plek om dat te doen. Het penthouse komt voorbij maar ook de bistro is een mogelijke locatie om dit te doen. Het drietal praat enthousiast verder over de invulling van hun verrassing. Zal het ze lukken om Billy straks op te vrolijken? En zal ze er een oppepper van krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *