Zit Billy niet lekker in haar vel door Johan?

Zit Billy niet lekker in haar vel door Johan?

Het is Demi, Fay en Romy opgevallen dat Billy de laatste tijd niet zo lekker in haar vel zit. Daarom willen zij Billy dan ook verrassen. Ze hopen Billy zo op te kunnen vrolijken. Maar waarom zit Billy eigenlijk niet lekker in haar vel?  Ze kleed zich ineens weer somber merkt Demi op. Fay voegt eraan toe dat ze gewoon minder vrolijk lijkt. Volgens de tweeling zou dit best kunnen komen door Johan. Wij hebben natuurlijk ook gehoord dat Johan met Madilia heeft gekust voegt Fay eraan toe. Romy haar mond valt open van verbazing. Dit nieuws was duidelijk nog niet bij haar bekend. Ik wist dat niet roept ze uit. Demi en Fay leggen haar vervolgens uit dat Johan en Madilia het wel erg gezellig hebben gehad in de bosjes. Romy gelooft haar oren niet maar denkt zeker dat dit invloed heeft op hoe Billy zich nu voelt. De dames zijn nu nog meer gemotiveerd om Billy weer op te vrolijken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *