Het gedrag van Johan wordt Billy te veel en ze wordt emotioneel

Het gedrag van Johan wordt Billy te veel en ze wordt emotioneel

Dat Billy en Johan het goed met elkaar kunnen vinden is inmiddels wel duidelijk. Het leek erop dat Billy in Johan wel iets meer dan alleen vriendschap zag. Zo was ze gefrustreerd dat er tijdens haar nachtje slapen bij Johan niks gebeurde. Ook Johans seksuele grappen en gemene opmerkingen beginnen haar toen te storen. Als Johan vandaag weer eens zijn lolbroek aanheeft en in de woonkamer gek staat de doen kan Billy hier in eerste instantie nog om lachen. Wat een zooitje zegt ze lachend. Als Johan zich vervolgens op Billy richt en een paar flauwe opmerkingen maakt wordt het haar te veel. Beledig me nog meer zegt ze op sarcastische toon. Dit is voor Johan het seintje om er nog een schepje bovenop te doen en Senna doet vrolijk met hem mee. Tering, ik word de hele dag beledigd roept Billy dan uit. Ik ben er echt klaar mee voegt ze eraan toe. Senna en Johan kunnen er in tegenstelling tot Billy wel om lachen. Ik vind het niet leuk praat Johan Billy met kinderachtige stem na. Dit is voor Billy de druppel en met trillende stem roept ze nogmaals dat ze er klaar mee is. Daarna rent ze weg, gevolgd door Romy, Demi en Fay. Hoe dat verder afloopt schrijven we zo weer over!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *