Billy is woedend op Johan en helemaal klaar met hem

Billy is woedend op Johan en helemaal klaar met hem

Nadat Johan weer eens een paar flauwe grappen op Billy afvoerde is ze emotioneel weggerend. Demi, Romy en Fay liepen achter haar aan en gaan het gesprek met haar aan. Het gaat de hele dag door, ik ben er echt klaar mee roept Billy met trillende stem. Alles mag maar gezegd worden tegen mij en ik moet alles maar pikken voegt ze er kwaad aan toe. Demi, Fay en Romy tonen begrip en proberen haar rustig te krijgen wat niet echt wil lukken. Het is een onbeholpen boer die mij alleen maar aan het afzeiken is vertelt Billy huilend. Kwaad doet ze haar beklag over Johan en daarbij heeft ze weinig goeds voor hem over. Je kan wel zien dat hij een IQ van zestig heeft benadrukt ze verder. Demi, Fay en Romy laten haar maar uitrazen, alle frustraties, tranen en woede komen er in één keer uit. Romy laat uiteindelijk weten dat het haar opvalt dat Johan anders met Billy omgaat dan met Madilia. Laat hem alsjeblieft naar haar gaan reageert Billy fel. Demi en Fay denken dat Billy in het verleden te veel van hem gepikt heeft. Ik hoef hem niet meer in mijn buurt zegt Billy. En laat nogmaals weten he-le-maal klaar te zijn met Johan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *